Феновете чуха за първи път Лионел Меси да говори на английски? (ВИДЕО)


Феновете чуха за първи път Лионел Меси да говори на английски? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2790 0

Все по-голяма популярност набира видео в социалните мрежи, на което се чува как световният шампион с Аржентина Лионел Меси проговаря английски. Британското издание SportBible пише, че това вероятно е първият път, в който той публично говори на английски.

Меси е роден в Росарио, Аржентина. Научава испански, а след това се учи да говори и каталунски по време на престоя в Барселона. Именно на испански дава своите интервюта, като никога не е отговарял на въпроси на английски.

На въпросното видео Меси е до своя съотборник от ПСЖ Марко Верати. Джулиъс Дийн, популярен фокусник с милиони последователи, е до тях и им показва трикове. Той обяснява един от тях и Меси и Верати са поставили ръцете си едни върху други, когато Дийн казва: "Трябва да упражня испанския си" - говорейки на камерата.

"Много мило от твоя страна" - пък заяви Меси на английски. Аржентинецът бе признал, че учи езика през 2021-ва година. Тогава бе свързван с трансфер в Манчестър Сити. Предизвестено ли е бъдещето на Меси в момента? В Испания разкриха 2-годишен договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички