Отчаян опит да задържи Мбапе: ПСЖ с нов игрови план, с който да угоди на французина


Отчаян опит да задържи Мбапе: ПСЖ с нов игрови план, с който да угоди на французина
Снимка: Getty Images

1866 0

Отборът на ПСЖ изглежда сериозно се притеснява, че може да загуби своята голяма звезда - Килиан Мбапе, след края на настоящия сезон. Именно затова парижани са изготвили интересен план, с който могат да го накарат да остане, предаде "El Nacional".

Според изданието мениджърът на ПСЖ Кристоф Галтие ще бъде готов да промени своята игрова схема в такава, която да дава повече свобода на Килиан Мбапе по терена и да разгърне неговия стил. Френският специалист е готов да изтегли Неймар по-назад и да му даде креативна роля, но в същото време да положи Лионел Меси на фланга, за да може Мбапе да действа волно в предни позиции.

Мбапе е силно свързван с напускане на "Парк де Пренс", след като се твърди, че той не е доволен от ПСЖ заради неспазени обещания. Сега парижани имат за цел да успокоят Мбапе и да променят всичко, от което френският национал не е доволен.

Младият нападател се превърна в един от водещите футболисти на планетата и донякъде може да разберем ПСЖ защо иска толкова силно да го задържи във френската столица. Определено ще се следи с интерес как ще завърши тази сага.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза футболна легенда за държанието на Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички