СНИМКА: Семейството на Меси пощури света след реакцията си към легендата


СНИМКА: Семейството на Меси пощури света след реакцията си към легендата
Снимка: Getty Images

6449 0

Лионел Меси бе напът да вкара поредния си "шедьовър" в дербито на Франция между Пари сен Жермен и Марсилия в среща от поредния кръг на Лига 1. Аржентинецът се зае с изпълнението на статично положение, каквито е отбелязвал десетки пъти в кариерата си, но само гредата спаси гостите от "Парк де Пренс" от второ попадение в рамките на малко повече от половин час. 

Доброто изпълнение на нападателя обаче остава леко встрани от вниманието на футболната общественост, тъй като кадър от реакцията на семейството на аржентинеца бе споделен хиляди пъти в социалните мрежи и бързо събра редица положителни коментари през последните часове. 

В ложите на "Парк де Пренс" беше "голямата любов" на вездесъщия Меси - Антонела Рокуцо, която бе в компанията на двама от трите сина на партньорите  - Тиаго и Матео. И тримата обаче бяха изумени от пропуска на обичания баща и съпруг, който бе спрян от гредата в 35-тата минута към удвояването на разликата.

В крайна сметка срещата завърши при непромен резултат до последния съдийски сигнал - 1:0, а парижани защитиха шампионските си амбиции срещу големия съперник и фаворит за трофея от Лига 1 през тази година. 

Вижте към кой играч на Арсенал се е насочил ПСЖ!

Вижте и реакцията на Антонела, Тиаго и Матео ТУК:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички