Килиан Мбапе не остави никакъв шанс за ПСЖ, обявил е решението си преди година!


Килиан Мбапе не остави никакъв шанс за ПСЖ, обявил е решението си преди година!
Снимка: GettyImages

2749 0

Френският национал Килиан Мбапе отрече чрез AFP, че някога е участвал в дискусии с Пари Сен Жермен за удължаване на договора. Началото на последната сага с Мбапе започна в понеделник вечер след изпратено писмо, в което капитанът на Франция информира ръководството на ПСЖ, че няма да задейства допълнителната година в настоящия си договор.

В резултат на това бившият играч на Монако ще бъде достъпен като свободен агент през следващото лято. ПСЖ обаче не желаят да пуснат толкова ценен играч на безценица и затова обмислят продажба това лято. Отново се очаква Реал Мадрид да направи ход за играча, който им липсваше миналото лято, а президентът на клуба Флорентино Перес вече е в контакт с Мбапе през последните седмици.

Тотален отказ на Мбапе да остане

Мбапе чрез прессъобщение, изпратено до AFP, сега разкри, че никога не е имало дискусии за удължаване през лятото на 2024 г. и че писмото "има единствената цел да потвърди, че е било устно уточнено предварително".

Административният съвет на ПСЖ беше информиран от 15 юли 2022 г. за решението ми да не удължа след 2024 г. и писмото, което беше изпратено, послужи само за потвърждение на това, което само им бях казал", казва Мбапе в съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички