СНИМКИ: Ултрасите на ПСЖ с графити срещу повечето в клуба


СНИМКИ: Ултрасите на ПСЖ с графити срещу повечето в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

2753 0

Тренировъчната база на Пари Сен Жермен осъмна надраскана с графити, с които бяха нападнати "важните фигури в клуба" от френската столица.

Това се случва ден, след като привържениците на отбора освиркваха всички футболисти, без Килиан Мбапе, по време на последния мач от Лига 1 – срещу Бордо. Това беше първата среща след отпадането от Реал Мадрид в Шампионска лига миналата седмица.

По този начин почитателите на ПСЖ продължават да изразяват явното си недоволство от ръководството на любимия си отбор.

Шокът на „Парк де Пренс“ продължава да съществува, след като Реал Мадрид отстрани Пари Сен Жермен след късен срив в мача между двата клуба.

След отпадането ултрасите призоваха президента Насер Ал-Хелайфи да подаде оставка след поредното европейско унижение. Те за пореден път призоваха за значими промени в борда на клуба, месец след обидите към „надплатените наемници“, които играят за ПСЖ.

Недоволството у привържениците беше болезнено ясно изразено в неделния ден, когато при всяко докосване на топката от Лео Меси или Неймар, то те бяха освирквани мощно.

Съобщенията, които бяха написани по стените на базата пък гласяха: Леонардо, Насер, далеч от нас. Париж никога няма да бъде Катар. Париж е наш.

Френските медии твърдят, че графитите са огромни (бел.ред: 40-метрови) и се очаква в най-скоро време хора от стадиона да почистят стореното от привържениците.

Ал-Хелайфи оглави ПСЖ през октомври 2011-а и въпреки множеството трофей на место ниво, то клубът все още няма успех на европейската сцена.

Спортният директор Леонардо – човекът, който изгради настоящия състав, също беше под обстрел от феновете заради работата, която е свършил до този момент. Не става ясно обаче дали атаката не е срещу "Лео Меси", тъй като името на директора в съкратен вариант е същото като на аржентинската звезда на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички