След Барселона, Меси се разделя и с любимия си номер 10?


След Барселона, Меси се разделя и с любимия си номер 10?
Снимка: Getty Images

5634 0

Доскорошният капитан на Барселона Лионел Меси ще загуби още нещо, с което е свързван с футболните фенове по цял свят през последните години, след своята клубна принадлежност. Нападателят, който през цялата си професионална кариера играе на "Камп ноу", вероятно ще стане част от Пари Сен Жермен.

Според журналиста Жулиен Мейнар от "Telefoot", ако аржентинецът подпише с френския клуб, той няма да играе с фланелка с номер 10 на гърба. Този номер в Париж принадлежи на бившия му съотборник и приятел Неймар и Лео няма намерение да го иска за себе си. Бразилецът, който убеждава суперзвездата да подпише с парижани, вече му бил предложил да му върне 10-ката.

През по-голямата част от кариерата си и в Барселона, и в националния отбор на Аржентина, Меси играе с номер 10. Очаква се в ПСЖ той да вземе номер 19, с който излизаше на терена в началото на кариерата си в клубния и националния си тим. А как коментира раздялата с Меси Жоан Лапорта четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички