След атаката срещу Рокуцо-ви: Меси се отказа да се връща в Нюелс Олд Бойс?


След атаката срещу Рокуцо-ви: Меси се отказа да се връща в Нюелс Олд Бойс?
Снимка: GettyImages

7830 0

Звездата на ПСЖ и Аржентина - Лионел Меси, може да се откаже от завръщането си в родния клуб Нюелс Олд Бойс, пише "The Athletic". Нападателят неведнъж е казвал, че иска да се върне в клуба, в който започна кариерата си, но сега е размислил.

Причината за този обрат е нападението на супермаркета, който държи семейството на съпругата му Антонела Рокуцо. След този неприятен инцидент завръщането на световния шампион в Нюелс Олд Бойс изглежда все по-нереално.

Ако се вярва на слуховете, седемкратният носител на "Златната топка" все още няма яснота къде ще продължи кариерата си. Той не е склонен да продължи с ПСЖ, Барселона не може да си позволи да си го върне, а в друг европейски отбор Меси няма намерение да ходи.

Вариантите пред него са да премине в американската МЛС, където е желан от Интер Маями, както и да последва големия си съперник Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия. Там 35-годишният футболист е желан от Ал Итихад, който е готов да му плаща по 94 милиона долара на сезон. На какъв компромис заради Меси са готови от MЛС четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички