Шеф в ПСЖ вече не е уверен за оставането на Неймар в клуба


Шеф в ПСЖ вече не е уверен за оставането на Неймар в клуба
Снимка: Gulliver/GettyImages

1474 0

Очаква се това лято на трансферния пазарец отново да бъде изключително напрегнато. А по традиция там (къде само със слухове, къде с дейно участие) ще бъде намесен и френският шампион ПСЖ, който е изпълнен със звезди и който може да реши, че има нужда от още една нова такава.

Още повече, че парижани имат апетит и към Лионел Меси, чийто договор с Барселона изтича. Това обаче е друга тема. ПСЖ има две звезди, които са над останалите. Техните контракти са до лятото на 2022 година и трябва да бъдат спешно подновени. Разбира се, става въпрос за Килиан Мбапе и Неймар.

Към бразилеца има интерес от бившия му клуб Барселона, но се смята, че каталунците трудно биха смогнали финансово. От ПСЖ, поне доскоро, бяха напълно уверени в подновяването на Неймар. Испанското издание "Марка" пише, че парижани вече не са толкова убедени за това. Техният директор Леонардо до този момент смело говореше по темата и беше сигурен, че Неймар ще поднови.

Той посети мач на женския тим на ПСЖ в Шампионска лига, на който бе запитан конкретно за Неймар и Мбапе, на което той отговори: "Трябва да сме спокойни за всичко. Днес съм тук да гледам женския отбор. За съжаление, загубихме" - лаконично обясни той.

A как Лил е на 3 мача от това да шокира ПСЖ, Лига 1 и цяла Европа?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички