Сеск Фабрегас: Смешно е да се критикува Меси за изпусната дузпа


Сеск Фабрегас: Смешно е да се критикува Меси за изпусната дузпа
Снимка: Getty Images

1566 0

Бившият испански национал Сеск Фабрегас смята, че нападателят на ПСЖ Лионел Меси получава прекалено много критика. Според Фабрегас aржентинецът не бива да получава толкова негативни коментари за играта си.

"Определено критикуват Меси повече, отколкото той заслужава. Четох мнения на хора, които го критикуваха заради мача с Реал Мадрид. Да, той не беше главната звезда на терена, но изигра добър мач.

Той изведе Мбапе сам срещу вратаря през първото полувреме с такъв пас, на какъвто не е способен нито един футболист. Също той даде потенциална асистенция за Неймар. Да, той не вкара дузпа, но да го осъждаме за това е просто смешно. Футболът не е само това. Освен това Куртоа е фантастичен вратар с много качества.

Щастлив ли е Меси в Париж? Той е щастлив, когато побеждава, когато вкарва и когато решава мачове. Затова е този, който е в последните 15 години", коментира Фабрегас пред Mundo Deportivo.

Ето и какво заяви Меси за шансовете да спечели Шампионска лига с ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички