Перес с кратък коментар по горещата тема с Мбапе: Аз винаги съм спокоен!


Перес с кратък коментар по горещата тема с Мбапе: Аз винаги съм спокоен!
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

2831 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не бе оставен на спокойствие дори и по време на гласуването в Испания за предсрочните парламентарни избори. Естествено зададеният въпрос към него бе за Килиан Мбапе и дали ще бъде привлечен това лято.

Перес отново избегна красноречив отговор

"Все още съм спокоен. Мбапе? Днес гласуваме, не мислим за нищо друго, това е много важна тема за испанците", заяви бизнесменът, който не пожела да отговори, но показа усмивка, която мнозина ще изтълкуват по свой начин.

В ПСЖ са убедени, че Мбапе има предварителен договор да се присъедини към Реал Мадрид през 2024 г., но засега изглежда малко вероятно отборът от Ла Лига да направи ход това лято. Смята се обаче, че мадридчани имат нужната сума, срещу която да подпишт с френския нападател.

Според Le Parisien Ал-Хелаифи се е обърнал към Мбапе, за да го насърчи да изслуша офертите, като някои клубове вече проявяват интерес. Парижкото издание обаче добавя, че Мбапе иска да се присъедини единствено към Реал Мадрид, въпреки че ПСЖ му постави и цена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички