Призив за примирение: Маркиньос с точна позиция за драмата ПСЖ - Мбапе


Призив за примирение: Маркиньос с точна позиция за драмата ПСЖ - Мбапе
Снимка: Getty Images

1550 0

Капитанът на Пари Сен Жермен Маркиньос говори пред медиите в Япония в неделя, докато клубът продължава подготовката си за сезон 2023/24. Въпреки че беше придружаван от новия наставник Луис Енрике и новите си съотборници Лукас Ернандес и Марко Асенсио, капитанът не успя да избегне разговора по горещата тема: бъдещето на Килиан Мбапе.

Миналия петък парижкият клуб обяви извиканите имена за тренировъчния лагер в азиатската страна, в който липсата на френската звезда се забелязва, след като проблемът с договора му се проточи. Така Мбапе остана във Франция да тренира с останалите играчи, за които предстои раздяла.

Капитанът на ПСЖ очаква разрешение на проблема

На въпрос за своя съотборник, бразилският защитник каза: "Дори в Япония, вие сте там със своите въпроси. Сложно е. Той е изключителен играч, но това е решение, което надхвърля нас играчите. Това е въпрос към ръководството. Винаги искаме да имаме великите играчи на наша страна, надявам се да се постигне решение, за да може той да се върне и да ни помогне през този сезон", сподели бразилецът.

Договорът на Мбапе с парижани е до лятото на 2024 година и до момента категорично отказва да активира опцията си за удължаване на контракта. Това означава, че от "Парк де Пренс" трябва да го продадат това лято, ако не искат да го загубят без пари след една година. А след като изтече и поставеният ултиматум от ПСЖ към Мбапе за договора, вече има и конкретна цена, която искат за звездата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички