Серхио Рамос с нов коментар за Мбапе и Меси, говори и за 1/8-финала срещу Реал Мадрид


Серхио Рамос с нов коментар за Мбапе и Меси, говори и за 1/8-финала срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

3991 0

35-годишният защитник на ПСЖ Серхио Рамос направи любопитен коментар относно жребия за 1/8-финалите в Шампионска лига, който отреди на парижани да се изправят срещу бившия отбор на испанеца - Реал Мадрид.

Говорейки пред журналисти, по време на откриването на нов фитнес център в Мадрид, Рамос призна, че ще му бъде трудно да играе срещу "белия балет":

"Съдбата е доста непредсказуема. Искаше ми се да се паднем срещу друг отбор, но жребият е такъв. Знаете за любовта, която изпитвам към Реал Мадрид и това никога няма да се промени. Но сега трябва да посрещна настоящето - играя за ПСЖ", каза опитният бранител и добави:

"Чувствата са смесени. Завръщането на "Бернабеу", където прекарах най-добрите си години, но не успях да се сбогувам с феновете заради Ковид-19, ще бъде удовлетворяващо. Разбира се, бих предпочел да е при други обстоятелствата, но така е във футбола. Трябва да защитавам моя отбор - ще се боря до смърт за ПСЖ!", зарече се Рамос.

Всичко за ОГРОМНИЯ ГАФ на УЕФА от вчерашния ден четете ТУК

Сблъсъкът между френския гранд и Реал Мадрид на осминафиналите ще бъде още по-интересен предвид факта, че от доста време насам трансферът на Килиан Мбапе при Кралския клуб е смятан за сигурен:

"Бих искал да съм заобиколен от най-добрите играчи, а Мбапе е ключова част от ПСЖ в настоящето и в бъдещето. Искам той да продължи да играе за моя тим", категоричен бе Серхио Рамос, а относно споделянето на една съблекалня с Лионел Меси каза следното:

"Имаме добри взаимоотношения, опитваме се да помагаме на ПСЖ да печели. Целта е трофеят от Шампионска лига и мисля че и двамата можем да допринесем с нещо за него. Отнасяме се с уважение и възхищение един към друг".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички