ПСЖ отвръща на удара на Реал Мадрид - губи Мбапе, но взима Винисиус!


ПСЖ отвръща на удара на Реал Мадрид - губи Мбапе, но взима Винисиус!
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

7622 0

Френският гранд Пари Сен Жермен не губи време и вече мисли как да "отмъсти" на Реал Мадрид за това, че ще им отнеме голямата звезда Килиан Мбапе. Както е известно, желанието на Мбапе е да играе на "Бернабеу" и това най-вероятно ще стане през идното лято.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича след няколко месеца, което ще му позволи да се присъедини към Реал със свободен трансфер, а парижани няма да има как да предотвратят напускането му. Ръководството на ПСЖ обаче смята да вземе друга звезда на Реал, с която да компенсира напускането на Мбапе.

Според испанското издание El Nacional, ПСЖ ще се опита да вземе младата звезда на Реал Винисиус Жуниор, който през този сезон се намира във фантастична форма и заедно с Карим Бензема са най-добрите играчи на Реал. От ПСЖ смятат да изкушат бразилеца с колосална заплата.

Съобщава се, че ръководството на ПСЖ вече е осъществило контакт с 21-годишния Винисиус, който все още не е подновил договора си с Реал - нещо, което се очаква да се случи в близко бъдеще. Младокът има изключителна роля за отбора, а все още няма "подобрения" по договора му.

Преди дни се появи информация, че Реал Мадрид може да си върне Кристиано Роналдо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички