Новият наставник на ПСЖ разкри как ще работи с Меси, Мбапе и Неймар


Новият наставник на ПСЖ разкри как ще работи с Меси, Мбапе и Неймар
Снимка: Getty Images

2883 0

Новият мениджър на френския гранд ПСЖ - Кристоф Галтие даде пресконференция, в която обясни как ще работи с големите имена в своята съблекалня и дали ще има специално отношение към тях.

Френският специалист заяви, че ще е истинско предизвикателство за него да се сработи с Меси, Неймар и Мбапе. Ето какви бяха думите му:

"Трябва да имаме едни и същи изисквания за всички, но, разбира се, не може да се държиш по един и същи начин талантлив млад играч, друг, който прави страхотен сезон, и играчи от калибъра на Меси, Неймар или Мбапе", заяви Галтие пред медиите.

"Всички играчи ще трябва да се ангажират и да спазват правилата, ако някой няма основателна причина да не ги спазва, ще бъде наказан. Освен това не сме в армията, никога няма да взема остро решение, без да имам предвид и двете страни. Най-важното е, че имам подкрепата на президента спортния директор", добави още специалистът.

Пред Кристоф Галтие стои трудната задача да донесе успех на ПСЖ в Шампионска лига - турнирът, който се изплъзва на парижани вече няколко години. Предстои да разберем дали французинът ще вдигне купата с големите уши, или ще последва съдбата на Маурисио Почетино.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ предложи свой футболист на Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички