Серхио Рамос е много амбициран - посочи колко години футбол на 'високо ниво' му остават


Серхио Рамос е много амбициран - посочи колко години футбол на 'високо ниво' му остават
Снимка: Getty Images

1411 0

36-годишният централен защитник на ПСЖ Серхио Рамос заяви, че има още "четири или пет години" футбол на високо ниво пред себе си, въпреки че през настоящия сезон 2021/22 много често е извън терените заради контузии и е изиграл едва 7 мача във всички турнири, от които само четири като титуляр (392 минути общо).

По време на съботния разгром срещу Клермон, легендарният бранител на Реал Мадрид успя да се отчете с 99 точни подавания (от 105 опита) и сега настоя в интервю пред "Amazon Prime", че вече намира своята най-добра форма:

"Виждам се да играя още четири или пет години на високо ниво, а след това ще опитам нещо ново. Тук в Париж имам още две години от контракта си, ще се опитам да ги направя три, може би четири, ще видим. Докато мога да издържам физически, ще съм много фокусиран. В момента съм много добре, много съм щастлив и искам да играя", каза Рамос пред изданието.

Интересно е да се отбележи, че Серхио Рамос така и не се е отказал официално от националния отбор на Испания, въпреки че Луис Енрике не го повика за ЕВРО 2020. Относно шансовете да го видим на Световното първенство в Катар, той отговори така:

"Това е труден въпрос. Усещането да играеш за родината си винаги е нещо много специално. Трябва да играеш добре за клубния си отбор, за да бъдеш повикан в националния", каза лаконично сърцатият защитник.

Вижте още: Анчелоти обяви Реал Мадрид за "зависим", а той... е доволен от това!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички