Сензация от Париж: Лионел Меси обмисля да напусне ПСЖ


Сензация от Париж: Лионел Меси обмисля да напусне ПСЖ
Снимка: Getty Images

10531 0

Лионел Меси е изразил пред близки приятели своето нещастие, тъй като аржентинецът не се чувства доволен след преминаването си в Пари Сен Жермен, твърди El Confidencial.

34-годишният Меси не може да се адаптира по възможно най-добрия начин след преминаването си от Барселона във Франция и има едва един гол в 12 мача от Лига 1 до този момент.

Общият брой на попадения от №30 е пет с тези от Шампионска лига, но статистиката му остава далеч от респектиращите, а това влияе на психиката на Ла Пулга.

Според испанското издание причината за полемичните изяви на шесткратния носител на Златната топка се крие в това, че именно трудната аклиматизация във френската столица влияе на представянето му. Информациите стигат дотам, че Меси дори вече крои завръщане в Барселона, след като в последните няколко дни той беше в Каталуния и се срещна с бившите си съотборници Жорди Алба, Серхио Бускетс и треньорът на „блаугранас“ - Шави Ернандес.

За последно пък Меси игра за ПСЖ за Купата на Франция в понеделник, когато парижани отпаднаха от Ница на дузпи след нулево равенство на „Парк де Пренс“. А как виждат бъдещето на Почетино в Париж, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички