Кошмарът с контузиите тика Серхио Рамос към оттегляне от футбола


Кошмарът с контузиите тика Серхио Рамос към оттегляне от футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1753 0

Бранителят на Пари Сен Жермен Серхио Рамос обмисля оттегляне от футбола поради честите контузии, които тормозят испанеца последно време. 35-годишният бивш футболист на Реал Мадрид не спира да има мускулни проблеми след преминаването си в Париж, а травмите също така го мъчеха и в последните месеци от периода му при „лос меренгес“.

През този сезон Рамос има изиграни едва четири мача за парижани, а почитателите на френския гранд са изнервени до краен предел, че опитният защитник не може да играе по-често за техния любим отбор.

В резултат на проблемите с мускулите обаче през главата на Рамос минават мисли, които са свързвани с прекратяване на кариерата му. Той има повече от 900 мача на клубно и национално ниво, а в тях е спечелил 26 трофея.

След като реализира първия си гол за ПСЖ при успеха с 4:0 срещу Реймс на 23-и януари Рамос отново получи разтежение в прасеца, което го извади от игра за няколко седмици, а това продължава. В резултат на последната травма Рамос е твърде вероятно да пропусне осминафиналния сблъсък с бившия му клуб – Реал, от Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички