Роналдо "приземи" ПСЖ със закана, която вече се е доказала като валидна


Роналдо "приземи" ПСЖ със закана, която вече се е доказала като валидна
Снимка: Getty Images

16656 0

Френският гранд ПСЖ "разби" на пух и прах летния трансферен прозорец и привлече имена като Лионел Меси, Серхио Рамос, Джанлуиджи Донарума, Жоржиньо Вайналдум и Ашраф Хакими. Като към тези звездни футболисти прибавим и останалите играчи на парижани, то отборът наистина добива плашещи мащаби.

Мнозина накара това веднага да посочат френският гранд като големия фаворит за спечелването на Шампионска лига. Една от легендите на световния футбол Роналдо Назарио обаче предупреди ПСЖ, че присъствието на тези играчи само по себе си не им гарантира нищо, като напомни за състава на Реал Мадрид, в който той бе ("Галактикос") и който не спечели Шампионска лига.

"Все още е твърде рано, за да се каже кой ще спечели Шампионска лига. Картинката започва да се изяснява на четвъртфиналната фаза. ПСЖ са в ролята на фаворит, но едно нещо е да се говори, друго е да се действа.

Има много фактори, които могат да повлияят за развоя на терена. Играх за Реал Мадрид почти 5 сезона в отбор на "Галактикос" и никога не спечелих Шампионска лига. Победите не идват автоматично, дори и да имаш най-добрите играчи в твоя отбор. Това важи и за ПСЖ" - заяви Роналдо.

А куриозно или не, но президентът на ПСЖ поиска финансовият феърплей да бъде преразгледан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички