Защо един журналист нарече Килиан Мбапе "претенциозен" и "труден за контролиране"?


Защо един журналист нарече Килиан Мбапе "претенциозен" и "труден за контролиране"?
Снимка: GettyImages

3098 0

Журналистът от френския вестник "Figaro" Баптист Деспре издаде книга, озаглавена "От Световното до Европейското - тайната история на загубен мач", в която описва събития около френския национален отбор по футбол.

"RMC Sport" разкри някои любопитни негови думи по адрес на звездата на "петлите" и ПСЖ - Килиан Мбапе.

Младокът е известен със своята невероятна скорост и завършек пред гола, но особено след края на Евро 2020 французите започнаха да се питат дали всъщност егото на Мбапе не е по-голямо от таланта му. 

Ето какво е написал Баптист Деспре за него:

"Неговият потенциал е невероятен, но има и други негови страни, които са малко по-трудни и когато нещата не вървят добре, той става малко претенциозен и труден за контролиране. Изобщо не е лесно за баланса на колектива".

"Когато отборът го игнорира или не се случва това, което той иска, Мбапе започва да се изнервя. Ситуация, която се е случила няколко пъти в националния отбор и това е раздразнило някои от съотборниците му", пише в книгата си журналистът.

Деспре добавя още, че Килиан Мбапе се е ползвал с привилегии пред треньора Дидие Дешан, който е осъзнал, че ако го критикува допълнително, ще понижи още повече настроението му за игра!

По-рано днес пък "Marca" разпространи информацията, че Реал Мадрид изобщо не се е отказал от това да привлече играча в своите редици и дори вече си прави сметка колко пари ще трябва да извади, за да си осигури услугите му...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички