Реал Мадрид контрира ПСЖ, иска Погба със свободен трансфер


Реал Мадрид контрира ПСЖ, иска Погба със свободен трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

1790 0

Реал Мадрид влиза в борбата за подписа на Пол Погба с Пари Сен Жермен. Очаква се полузащитникът на Манчестър Юнайтед да напусне английския клуб като свободен следващата година.

Националът на Франция блестя при успеха с 5:1 на „червените дяволи” над Лийдс Юнайтед в събота, подавайки за четири от головете, като тимът му направи силен старт в Премиър лийг.

Договорът на играча с тима от „Олд Трафорд” изтича следващия юни, като се смята, че Погба иска да напусне Манчестър и да смени обстановката.

ПСЖ има сериозен интерес към френския футболист, но според AS – Реал Мадрид, изследва възможността да се подсили с №6 от английския клуб, ако той реши все пак да напусне.

28-годишният играч има сериозна амбиция да заиграе за испанския клуб, въпреки че от ПСЖ ще му дадат значително по-добро заплащане, ако предпочете френската столица.

Вече веднъж в живота си Погба напусна Ман Юнайтед със свободен трансфер, когато през 2012-а се присъедини към Ювентус. Италианският журналист Фабрицио Романо твърди, че Оле Гунар Солскяер говори непрестанно с шефовете на клуба да увещаят играча да парафира нов контракт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички