В Испания заговориха за завръщането на Роналдо в Реал Мадрид


В Испания заговориха за завръщането на Роналдо в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

2374 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е поискал от клубното ръководство да върне в отбора нападателя Кристиано Роналдо, твърди "El Chiringuito". Италианският специалист е бил подкрепен в това от играчите, които знаят важността на португалеца за тима.

Към момента обаче ръководството е по-фокусирано върху привличането на нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе, а президентът на Реал Флорентино Перес вече е отхвърлял идеята за завръщането на Роналдо. Въпреки това подобен развой на събитията не е невъзможен, тъй като френският клуб отказва да продаде младата си звезда.

Анчелоти и Роналдо вече работиха заедно в Мадрид и спечелиха Шампионска лига през сезон 2013/14. Нападателят има още една година от договора си с Ювентус, където печели 31 милиона евро за сезон.

Бъдещето на петкратния носител на "Златната топка" отдавна е предмет на спекулации. Това лято се заговори, че той може да отиде в ПСЖ и да заиграе заедно с големия си конкурент в битките за индивидуалните награди във футбола Лионел Меси. По-рано пък португалската звезда беше свързан с трансфер в английски клуб (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички