Разкриха задкулисната реакция на Мбапе след спечелената "Златна топка" от Меси


Разкриха задкулисната реакция на Мбапе след спечелената "Златна топка" от Меси
Снимка: Getty Images

2142 0

През изминалата седмица Лионел Меси се поздрави с осмата си награда "Златна топка". Аржентинецът се конкурираше с Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе за ценния приз, а френски журналист разкри каква е била реакцията на последния зад кулисите след награждаването.

Разочарованият Мбапе

Френският нападател не е останал много доволен от резултата. Според журналиста на "Le Parisien" Бенджамин Куарез Килиан Мбапе е бил много разочарован.

"Мбапе беше разочарован. Той имаше за цел да спечели "Златната топка", но завърши трети, а в същото време отбеляза хеттрик на финала на Световното първенство", сподели Куарез за "L’Equipe du Soir".

Килиан Мбапе спечели всички трофеи, спечелени от Лионел Меси освен Световната купа. Независимо от това, той беше повече от забележителен на Мондиала, отчитайки се с осем гола и две асистенции. Той също отбеляза 41 гола и направи 10 асистенции за ПСЖ в 43 изяви във всички турнири през изминалата кампания.

В крайна сметка, успехът на Лионел Меси на най-голямата сцена бе решаващ. Аржентинецът получи своята осма награда "Златна топка", Холанд завърши втори, а Килиан Мбапе остана трети.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Испания обявиха, че Мбапе не само ще играе в Реал, но и кой номер ще вземе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички