Потвърдено: треньорската рокада в ПСЖ се "пече", гласят "специално" име за заместник


Потвърдено: треньорската рокада в ПСЖ се "пече", гласят "специално" име за заместник
Снимка: Getty Images/Guliver

1681 0

Пари Сен Жермен готви нов удар в света на футбола. Това става ясно от последните информации в пространството, които твърдят, че дните на Маурисио Почетино са преброени. Специалистът в тази област Фабрицио Романо съобщава, че е въпрос на само още една среща, за да бъде решено бъдещето на аржентинеца. 

Разговорите ще бъдат между ръководните фактори и Насър Ал Келаифи, който е твърдо решен за промяната. В момента той не е във френската столица, но има още един проблем, който забавя развръзката. Това е липсата на спортен директор, след напускането на досегашния. Отново Романо съобщава, че следващият назначен на тази позиция ще бъде небеизвестният Луис Кампос. Той има сериозен принос в тимовете на Лил и Монако, а същото се очаква и във френската столица. 

TalkSPORT "нажежиха" допълнително ситуацията. Медията ексклузивно обяви, че вече дори е намерен нов наставник, а той не е случаен! Става въпрос за Специалния Жозе Моуриньо, който преди едва дни стана първият треньор, печелил всички европейски трофеи. Това стана факт след триумфа на Рома в Лигата на конференциите. 

Нетърпимостта към Маурисио Почетино е още от зимата, но тогава тимът още имаше шансове в Шампионска лига. В крайна сметка парижани не успяха да постигнат нещо значимо, а точно обратното - записаха някои срамни резултати, дори и в националното първенство. В този период клаузата за освобождаване на треньора също бе висока, но вече няма кой да спре катарците. Аржентинският наставник попада и сред "нетърпимите" от суперзвездата Килиан Мбапе!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички