Маурисио Почетино обяви, че все още има действащ договор с ПСЖ


Маурисио Почетино обяви, че все още има действащ договор с ПСЖ
Снимка: Getty Images

1438 0

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино говори за ситуацията при парижани и обяви, че има още една година от договора му с клуба. След отпадането на „принцовете“ от Реал Мадрид в 1/8-финалите на Шампионска лига, се появиха много спекулации относно евентуално напускане или уволнение на аржентинския специалист, но той все още е начело на отбора.

"Има много слухове. Гонят ме всяка седмица, но ПСЖ генерира подобни спекулации. Аз имам договора за още една година с клуба и искам да го изпълня. Това е страхотно преживяване. За да стигнеш до клуб като ПСЖ, трябва да си страхотен треньор, но след година и половина мисля, че съм един от най-добрите", коментира Почетино в интервю за "Esport3".

"Аз съм спокоен за моето бъдеще. Нормално е този тип бури да се генерират в клуб, чиято цел е да спечели Шампионска лига. В крайна сметка спечелихме титлата във френското първенство, точно като Манчестър Сити", добави аржентинският специалист.

"Харесвам Манчестър Сити, защото даде на Гуардиола, Чики Бегиристайн и Феран Сориано възможността да изградят такъв отбор. В същото време шефовете на клуба дадоха спокойствие на проекта. ПСЖ отчаяно иска да спечели Шампионска лига. Целта е да я спечелим и е нормално да се появяват бури", заяви още Маурисио Почетино.

Вижте още: Нападател остава в ПСЖ и през следващия сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички