Раздяла с Мбапе ще доведе до колосален трансфер в ПСЖ!


Раздяла с Мбапе ще доведе до колосален трансфер в ПСЖ!
Снимка: Getty Images/Guliver

11018 0

Френският гранд Пари Сен Жермен има за цел №1 да преподпише с Килиан Мбапе, но ако това не се случи, клубът ще се насочи към план "Б". Според информация на френското издание L'Equipe, резервният план на парижани се състои в привличането на Ерлинг Холанд.

Както е известно, договорът на Килиан Мбапе в Париж изтича през идното лято, когато той ще се превърне в свободен агент и ще може да се присъедини към друг отбор. Желанието на ръководството на ПСЖ е да убеди Мбапе да остане, макар и нападателят да отхвърли няколко оферти.

ПСЖ: План А - Мбапе, план Б - Холанд

Още през лятото Мбапе искаше да премине в Реал Мадрид, но ПСЖ блокира трансфера му. Двата тима ще се срещнат на 1/8-финалите в Шампионска лига, като се предполага, че след това ще стане ясно бъдещето на Мбапе, който за момента отказва да говори за Реал.

В Париж все още смятат, че могат да задържат Мбапе, но ако това не се случи тимът ще се насочи към звездата на Борусия Дортмунд Холанд, който да поведе атаката от новия сезон. През лятото ще се активизира откупната клауза на Ерлинг Холанд, която е около 75 милиона евро - сума, която е по джоба на столичани.

Ако Мбапе остане в ПСЖ, то пък Реал Мадрид ще се насочи към Ерлинг Холанд. Това обаче сериозно притеснява звездата на "белите" Карим Бензема, който иска гаранции от Реал Мадрид, че ще запази титулярното си място (повече по темата може да прочетете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички