Първа оферта за Килиан Мбапе! И тя чупи всички рекорди във футбола досега


Първа оферта за Килиан Мбапе! И тя чупи всички рекорди във футбола досега
Снимка: GettyImages

4002 0

Трансферното гуру Фабрицио Романо сподели последни детайли около сагата между ПСЖ и Килиан Мбапе. Вече има първа оферта за френската звезда, след като стана ясно, че от "Парк де Пренс" искат да го продадат.

Оферта, която чупи всички рекорди

Тя идва от саудитския Ал Хилал и чупи всички рекорди досега във футбола. Според информацията клубът е предложил 300 млн. евро на ПСЖ за Мбапе, за да започне преговори и да подпише с френския национал веднага. От френския шампион очакват и други да излязат в скоро време с оферти.

Допълва се, че от страна на играча не са водени никакви преговори, като категоричното му желание е да остане в Европа. От ПСЖ остават сигурни, че Мбапе има договорка с Реал Мадрид да се присъедини следващото лято без пари. 

Цената, поставена от ПСЖ

Според по-ранна информация на L'Equipe Катарското ръководство на клуба иска да получи поне 150 милиона евро за нападателя. През 2017 г. ПСЖ купи 24-годишната звезда от Монако за 180 милиона. Те не искат да са на загуба поне в това отношение, предвид колко средства са вложили в заплатите и бонусите на френския национал оттогава досега. Реал Мадрид също има парите, за да го привлече - въпросът е дали ще отправи сега оферта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички