ПСЖ започва да изслушва оферти за Хакими, Челси и Манчестър Юнайтед се "облизват"


ПСЖ започва да изслушва оферти за Хакими, Челси и Манчестър Юнайтед се "облизват"
Снимка: Getty Images

2910 0

Френският гранд ПСЖ е готов да се раздели с мароканската си звезда Ашраф Хакими, ако получи добра оферта, съобщава изданието "Teamtalk".

Според информацията грандовете от Висшата лига - Челси и Манчестър Юнайтед са едни от основните фаворити за подписа на бранителя. Лондончани са готови да привлекат мароканеца за очертаващия се нов треньор на "Стамфорд Бридж" - Маурисио Почетино, който дълго време работи с него в ПСЖ.

Юнайтед, от другата страна, иска да подпише с Хакими, защото търси заместник на Арън Уан-Бисака, с когото се очаква да се раздели през лятото.

Хакими има договор на "Парк де Пренс" до 2026 година. Твърди се, че парижани ще търсят около 70 до 80 милиона евро за неговите услуги, което автоматично би го превърнало в един от най- скъпите защитници във футболната история.

Хакими подписа с ПСЖ след трансфер на стойност 60 милиона евро от Интер през 2021 година. Мароканецът е неразделна част от отбора на ПСЖ оттогава. Хакими се представя на ниво след пристигането си на "Парк де Пренс" и може да се похвали с 8 гола и 11 асистенции в 77 мача във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ готви колосална оферта за Виктор Осимен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички