Грандиозна оферта! ПСЖ се готви да откаже всички останали за звездата на Наполи Виктор Осимен


Грандиозна оферта! ПСЖ се готви да откаже всички останали за звездата на Наполи Виктор Осимен
Снимка: Getty Images

3785 0

Една от големите звезди в състава на Наполи - Виктор Осимен, е обект на интерес сред редица от най-големите клубове в Европа.

Осимен за Наполи

Голмайсторът на "небесносините" се превърна в един от най-добрите нападатели през настоящия сезон. Към момента той има на сметката си изиграни 31 мача във всички турнири през кампанията, в които записва 26 гола и 5 асистенции.

Нигерийският таран е в основата на възхода на тима, воден от Лучано Спалети. Отборът докосва титлата в Серия А с актив от 75 точки и преднина от 14 точки пред втория Лацио. Наполи стигна и до 1/4 финалите в Шампионска лига, където бе отстранен от Милан. Това завишава допълнително цената на голаджията.

Предложение, на което трудно се отказва

"Football Insider" съобщава, че френският гранд ПСЖ е подготвил грандиозна оферта за правата на Осимен, с която да откаже всички останали, желаещи го.

Изданието информира, че парижани са готови да предложат 150 млн. евро за звездата на италианския тим по време на предстоящия летен трансферен прозорец. За сравнение, Наполи го привлече от Лил за рекордните за клуба 70 млн. евро.

Договорът на Осимен с Наполи е с продължителност още 2 години. Подобна оферта обаче е изключително изкушаваща. Тя сериозно надхвърля тази на Челси, за която се твърди, че наброява около 100 млн. паунда.

Наскоро и друг гранд се включи в следенето на нигерийския нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички