ПСЖ с нов проблем, в клуба не могат да се разберат кой да е новият партньор в атака на Мбапе


ПСЖ с нов проблем, в клуба не могат да се разберат кой да е новият партньор в атака на Мбапе
Снимка: GettyImages

1643 0

ПСЖ, подобно на много други отбори, вече планират своите възможности за следващия сезон. Въпреки че основната им цел е да си осигурят титлата в Лига 1, където имат 8 точки преднина, то клубът вече е преминал към осигуряване на нови играчи. Такива, които да помогнат за целите на отбора през следващия сезон. И голямата мечта - Шампионска лига.

На първо място от ПСЖ искат да осигурят партньор в атака за Килиан Мбапе. Топ цел за ръководството е играчът на Айтрахт Рандал Коло Муани. Според RMC Sport вече е осъществен контакт относно възможността да се подпише с него. И въпреки че френският национал не бърза, това не е мнението на парижани. Той е приоритетът.

Коло Муани ще бъде скъпа трансферна операция за ПСЖ

Конкуренцията за играча обаче е жестока. Манчестър Юнайтед е друг клуб, който би се радвал да придобие неговите услуги, както и Байерн Мюнхен, който трябва да запълни празнината, оставена от Роберт Левандовски.

Освен това и в самото ръководство на ПСЖ има огромно разминаване относно потенциалните сделки. Луис Кампос, спортният директор на клуба, смята Виктор Осимен от Наполи за по-обещаваща цел. Въпреки това, балансът на влиянието в ПСЖ не е съвсем ясен, както и кой ще надделее.

Според RMC Sport цената на Коло Муани е 100 милиона евро. Нещо, което едва ли би било проблем за парижани, въпреки всички разходи, които имат.

Раздялата с Меси може да направи трансферът на Муани по-вероятен

Възможното, но все още предстои да бъде потвърдено, напускане на Лионел Меси от ПСЖ би позволило на клуба повече свобода за извършване на различни трансфери. От клуба категорично показват, че Коло Муани, който Кампос също харесва, въпреки че иска Осимен, е приоритет. Освен това може да работи добре с Мбапе, който е "уморен" от слаба подкрепа. Каквото и да се случи, Луис Кампос и Ал-Хелаифи имат време поне до юни. Междувременно от ПСЖ вече изглеждат склонни а се разделят с Меси без пари, като обмислят нова тактика за отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички