ПСЖ ще налага нова тактика, заради която е готов да се раздели с Меси


ПСЖ ще налага нова тактика, заради която е готов да се раздели с Меси
Снимка: Getty Images

3065 0

Все повече медиите потвърждават новината, че Лионел Меси ще напусне Пари Сен Жермен, когато договорът му изтече в края на настоящия сезон. Меси се присъедини към френския клуб като свободен агент с двугодишен договор през лятото на 2021 г. и докато той е на път да им помогне за последователна титла в Лига 1.

ПСЖ променя тактиката - ще налага млади играчи

Тъй като остават само два месеца от договора на аржентинската суперзвезда, ПСЖ не бързат да удължат споразумението. Развитието идва, след като президентът на клуба Насър Ал-Хелаифи се стреми да превърне ПСЖ в по-финансово устойчив проект, с по-малко звездни имена и по-голям акцент върху младите френски таланти.

35-годишният футболист не е договорил условията да остане в Париж, като шампионите от Лига 1 са готови да го оставят да напусне, ако отхвърли предложението им за подновяване.

Барселона работи по сензационен проект, за да го върне на "Камп Ноу", въпреки финансовите си проблеми, а Меси изглежда ще напусне Париж през 2023 г. Според информация на Daily Mirror, ПСЖ са готови да прекъснат връзките си с Меси, като част от общата им цел да направят клуба по-финансово устойчив.

ПСЖ работи, за да се придържа към актуализираните насоки на УЕФА за Финансовия феърплей и ще се съсредоточи върху развитието и подписването на френски таланти за сметка на скъпоплатени звезди. В Испания дори вече са готови как ще изглежда съставът на Барселона с Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички