Потвърдено: Звездата на Реал Мадрид Марко Асенсио се договори с ПСЖ, подписва за 5 години


Потвърдено: Звездата на Реал Мадрид Марко Асенсио се договори с ПСЖ, подписва за 5 години
Снимка: GettyImages

6277 0

Сигурният напускащ Реал Мадрид след края на сезона - Марко Асенсио, вече е избрал къде да продължи кариерата си. Испанският полузащитник ще облече екипа на ПСЖ до дни.

Това става ясно от информация на трансферния специалист Фабрицио Романо, който споделя, че двете страни са договорили почти всички детайли по договора му, а основна роля за това е изиграл изпълнителният директор на клуба Луис Кампос.

Сделката

Очаква се той да бъде подписан съвсем скоро и да осъществи преминаването на 27-годишния халф на "Парк де Пренс" като свободен агент. 

Неговият контракт с парижани ще бъде с продължителност до лятото на 2027-а година. Възнаграждението, което той ще получава във Франция, възлиза на 10 млн. евро на сезон. Толкова футболистът получава и в момента на "Сантяго Бернабеу".

Обект на интерес

От информацията става ясно, че намерения спрямо правата на Асенсио е имало също от страна на Милан и Астън Вила. Той обаче е изразил намерението си да носи цветовете на парижани.

Бивш играч на "принцовете" пък ги посъветва да внимават много с испанеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички