ПСЖ в битка с Ал Насър за следващия си нападател, който някой ще вземе безплатно


ПСЖ в битка с Ал Насър за следващия си нападател, който някой ще вземе безплатно
Снимка: Getty Images

1751 0

ПСЖ работи упорито по летния трансферен прозорец, като сериозни усилия ще бъдат хвърлени около подсилването в предни позиции. През последните два сезона парижани разполагаха с най-мощното нападение в света, но то не даде резултат по ред причини. 

В неделя Le Parisien съобщава, че на "Парк де Пренс" проявяват засилен интерес към превръщащия се в свободен агент дългогодишен таран на Кристал Палас - Вилфред Заха. Той се присъедини към лондонския клуб още през 2015 г. и до този момент успя да запише 458 двубоя, в които се отчете с 90 гола и 76 асистенции. 

Желанието на нападателя

Договорът на 30-годишния котдивоарец изтича след края на изминалия сезон и два гранда са се прицелили в услугите му - ПСЖ и Ал Насър. Очаква се той да избере един от тях, а специално Луис Кампос обръща сериозно внимание на реализатора, защото смята, че може да "разчупи" в правилните моменти атаката на френския колос. 

Добрата новина за ръководството на клуба е, че се очаква Заха да даде предимство около следващата сделка на европейските клубове и вероятно "принцовете" ще се превърнат във фаворит за подписа на играча.

Вижте в кой саудитски клуб може да се озове суперзвездата на ПСЖ - Неймар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички