Легенда на Арсенал даде безценен трансферен съвет на Микел Артета


Легенда на Арсенал даде безценен трансферен съвет на Микел Артета
Снимка: Getty Images

1968 0

Бившият десен защитник на Арсенал Бакари Саня призова топчиите да не привличат крилото на Кристъл Палас Вилфред Заха това лято, заявявайки, че котдивоарецът е твърде стар за отбора.

Французинът призна, че звездата на Кристъл Палас е страхотен играч, но не пропусна да отбележи, че е твърде стар за състава на Микел Артета.

"Заха е на 30 години и въпреки че много го обичам и винаги съм му бил фен, Арсенал трябва да се фокусира върху подписването на играчи на около 23 или 24 години. Точно тази възраст е идеалната, към която "топчиите" трябва да се насочат", каза Саня в интервю за "SportingPost".

Звездата на Кристъл Палас ще стане свободен агент през юни 2023 година. Според "The ​​Guardian", "орлите" са предложили на 30-годишния играч нов четиригодишен договор, който ще му осигурява £10 милиона на сезон.

Футболистът обаче все още не е приел новото споразумение. Според гореспоменатия източник и Арсенал, и Челси следят Заха и биха искали да го привлекат, без да плащат и цент за него това лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какви са шансовете на Манчестър Сити и Арсенал за титлата във Висшата лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички