ПСЖ си осигури три точки, но за този пропуск на Мбапе ще се говори дълго (ВИДЕО)


ПСЖ си осигури три точки, но за този пропуск на Мбапе ще се говори дълго (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2514 0

ПСЖ успя да постигне победа като гост над Рен с 3:1 и да нанесе първо поражение на "песовете" през сезона в Лига 1. Героите за парижани бяха тримата голмайстори - Витиня, Ашраф Хакими и Рандал Коло Муани, а голямата звезда на тима - Килиан Мбапе, имаше вечер, която със сигурност ще иска да забрави бързо.

Лошият за Мбапе ден

Френската суперзвезда не бе никак убедителен в отиграванията си срещу Рен. Килиан Мбапе бе доста изолиран по време на срещата и не успя да запише името си сред голмайсторите, но въпреки това имаше перфектната възможност да го направи в 84-ата минута.

Мбапе успя да се добере до изчистена топка и да пробие в противниковата половина. Там той се озова очи в очи със стража на Рен - Стив Манданда, като успя да го преодолее около дъгата на наказателното поле и пред него остана само празната врата. Французинът обаче се засуети и прати топката високо над напречната греда и дори сам не успя да осъзнае какво се случи на терена.

Video edited on Kapwing

Със сигурност никой не е свикнал да вижда Мбапе да прави подобен пропуск. От началото на сезона 24-годишният футболист има 8 изиграни мача в Лига 1, в които се е разписал 7 пъти. Той може да се похвали и с още едно попадение в Шампионска лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шефът на Ла Лига вярва, че трансферът на Мбапе в Реал е сигурен на 70-80%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички