Шефът на Ла Лига за трансфер на Килиан Мбапе: Шансът да дойде е 70-80%


Шефът на Ла Лига за трансфер на Килиан Мбапе: Шансът да дойде е 70-80%
Снимка: Getty Images

2304 0

Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас даде повече от окуражителен отговор относно възможността Килиан Мбапе да премине в испанския шампионат през следващия сезон. Според него шансът това да се случи е между 70-80%, като сподели мнението си за "Movistar Plus+".

Ла Лига е съдба за Килиан Мбапе

На въпрос относно колко са процентите Мбапе да премине в Ла Лига пред следващия сезон, той отговори така: "Убеден, убеден, не. Но със сигурност това е съдба за него. Мисля, че шансовете той да е тук следващата година са 70-80%". Припомняме, че Мбапе е упорито свързван с Реал Мадрид вече няколко години. Имаше дори очаквания, че ще премине още това лято, след като отказваше да поднови договора си с ПСЖ. В крайна сметка остана при парижани, но все още не е удължил споразумението си, което е до лятото на 2024.

Тебас бе запитан и дали има неща, които е направил погрешно начело на Ла Лига:  "Не откривам някои конкретни проблеми, които испанският футбол имаше по отношение на расизма преди. Тези инциденти по въпроса с Винисиус, по които работим, може би трябваше да ги засечем по-рано. Трябваше тази работа вече да е свършена". А Винисиус се възстанови по-рано от своя травма, но заради непредвидими проблеми изпусна дербито с Атлетико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички