Предупреждение за "лидера на най-развратните партита" Килиан Мбапе: Пазете се от това, в което се превръща


Предупреждение за "лидера на най-развратните партита" Килиан Мбапе: Пазете се от това, в което се превръща
Снимка: Getty Images

2324 0

Пари Сен Жермен загуби тежко от Нюкасъл във втория си мач от груповата фаза на Шампионска лига с 4:1. Звездата на тима Килиан Мбапе игра под нивото си, като отправи само един удар към вратата на съперника, дриблира веднъж неуспешно и направи 51 докосвания на топката. Именно той и Луис Енрике бяха съсипани от критики във Франция.

Италианският журналист Даниел Риоло изсипа голяма доза от гнева си върху Мбапе, като припомни негови думи за Неймар отпреди година с фразата: "Трябва да се храниш добре и да спиш добре", но изглежда сега самият той е далеч от познатата си форма.

Имиджът на Мбапе, който се променя

Последствията от бурно лято, изпълнено със слухове за трансфери и временното му отсъствие от ПСЖ, изглежда са нарушили концентрацията и нивото на подготовка на Мбапе. "Ако Мбапе е лидер в нещо, то е в най-развратните партита в Париж. Това е повече от голям проблем. Купоните, които Мбапе организира в момента в Париж, и репутацията, която изгражда в града, той трябва да бъде много предпазлив относно последствията, които може да се случат много скоро.”

Риоло не спря дотук, като изрази загрижеността си относно променящия се имидж на Мбапе. "Вече бях предупредил за това! Пазете се от това, в което се превръща Килиан Мбапе и имайте предвид какво хората започват да говорят за него навсякъде". През този сезон Мбапе изигра осем мача за ПСЖ във всички турнири, в които отбеляза осем гола. Договорът на играча с парижкия клуб е валиден до края на юни 2024 г., но наскоро Ал-Хелаифи даде положителен знак, че може да бъде удължен скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички