ПСЖ ще задържа Мбапе в типичен за клуба стил


ПСЖ ще задържа Мбапе в типичен за клуба стил
Снимка: Getty Images/Guliver

1527 0

Френският шампион Пари Сен Жермен изглежда най-сетне е измислил основната стратегия, чрез която да задържи един от най-желаните и перспективни футболисти - Килиан Мбапе. Французинът е сериозно желан от Реал Мадрид, като и двете страни не крият желанието си да работят заедно.

Според испанското издание "AS", парижани ще задържат Мбапе с...пари. 21-годишният нападател ще получи изключителна оферта, за да поднови договора си преди Евро 2020. Ако приеме, той ще получава сума от порядъка на тази, която прибират големите звезди Кристиано Роналдо и Лионел Меси (около 50 милиона евро на сезон след таксите).

Оказва се, че според "L'Equipe", в момента Мбапе получава сравнително ниска заплата - 15 милиона евро на сезон след таксите, което дори е само с 3 милиона евро повече от първоначалната договорка между него и ПСЖ след трансфера му от Монако. Именно Мбапе бе с основна заслуга при последния успех на парижани за Купата на Франция - вижте подробности в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички