ПСЖ се интересува само от това Килиан Мбапе да остане, жертва дори и Неймар


ПСЖ се интересува само от това Килиан Мбапе да остане, жертва дори и Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

4059 0

От Пари Сен Жермен са решени да предприемат всички стъпки, за да спрат евентуален трансфер на Килиан Мбапе. От "Парк де Пренс" са готови да пожертват всеки един от играчите, включително и Неймар, но да запазят Мбапе.

Босът на парижани Насер Ал-Хелаифи превърна в цел номер 1 да удължи договора на френския национал, тъй като договорът му е до 2022 година. От известно време от клуба правят опити да преподпишат, но Мбапе се дърпа. От ПСЖ се готвят да му предложат една от най-големите заплати в световния футбол, само и само да остане.

Известно е, че най-големият кандидат за Мбапе е Реал Мадрид, а и самият играч е показвал, че симпатията е взаимна и често прави комплименти не само на отбора, но и на наставника Зинедин Зидан. От борда на директорите дори са готови да се разделят с Неймар, който продължава да е свързван със завръщане в Барселона.

По-рано пък се появи информация, че френският шампион  е предприел действия, с които ще опита сериозно да наруши футболните планове на голямата си звезда Килиан Мбапе с националната фланелка на Франция през това лято. 21-годишният нападател има желанието да представлява "петлите" и на Европейското първенство, и на Олимпийските игри. От клуба обаче не са съгласни той да играе на Олимпиадата и това може сериозно да усложни взаимоотношенията. А какъв брилянтен гол отбеляза Мбапе при последната победа на отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички