ПСЖ с жестоки действия към най-върлите си фенове след протестите


ПСЖ с жестоки действия към най-върлите си фенове след протестите
Снимка: Getty Images

1121 0

Войната между ПСЖ и феновете на тима навлиза в съвсем нов етап. Твърди се, че парижани са анулирали билетите за мача на 450 ултраси преди мача от лигата срещу Троа. Феновете са от фракцията "Collectif Ultras Paris".

ПСЖ не остави без последствия бунтовете на феновете

Ултрасите се бяха събрали пред централата на ПСЖ през седмицата, където започнаха да скандират срещу Лионел Меси, докато други отидоха до къщата на бразилската звезда Неймар. И двамата играчи може да напуснат клуба през лятото.

"Пари Сен Жермен най-категорично осъжда непоносимите и обидни действия на малка група хора, които се случиха в сряда", се казва в изявление на ПСЖ след протестите в средата на седмицата. "Каквито и да са различията в мненията, нищо не оправдава подобни действия. Клубът дава пълната си подкрепа за неговите играчи, неговия персонал и всички онези, които са обект на такова срамно поведение".

По-рано Меси беше наказан и глобен от лидерите на френското първенство, след като предприе неразрешено пътуване до Саудитска Арабия след поражението от Лориен миналия уикенд. Наказанието за две седмици извън състава остава в сила, въпреки че Меси се извини, което означава, че ветеранът няма да играе срещу Троа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички