ПСЖ не се трогна от извиненията на Меси, официално е аут от състава


ПСЖ не се трогна от извиненията на Меси, официално е аут от състава
Снимка: GettyImages

3003 0

Аржентинската суперзвезда на ПСЖ Лионел Меси официално не попадна в групата на тима за двубоя с Троа. Припомняме, че той предприе пътуване до Саудитска Арабия със семейството си заради сключен рекламен договор. Оказа се, че не е получил нужното разрешение от френския клуб и бе изваден от състава за 2 седмици.

ПСЖ спазва заканата си спрямо Меси

Няколко дни след наложеното наказание Меси се извини за постъпката си, но изглежда, че това не е повлияло на босовете на парижани. От Пари Сен Жермен публикуваха групата за предстоящия двубой срещу Троа, който е в неделя. От тима не дадоха допълнителни обяснения за липсата на аржентинеца.

Резултатите на ПСЖ не са никак задоволителни, като Меси не е всеобщ любимец на феновете. След Световното първенство в Катар няколко пъти бе освиркан от френски привърженици. А мотивът им бе, че не се представя със същия хъс, както за националния тим. Отборът на Кристоф Галтие е на път да вземе 11-а титла в Лига 1, но и там допусна грешни стъпки. А Марсилия е само на 5 точки разлика.

Веднага, след като стана ясно наказанието на Меси, се появи новината, че бащата на аржентинеца - Хорхе, още през април е обявил решението на сина си на борда на ПСЖ, че той няма намерение да продължи кариерата си на "Парк де Пренс". Междувременно, треньор в Лига 1 се скара на феновете на ПСЖ, които гонят Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички