ПСЖ призна, че ще се опита да подпише с Лео Меси, ако е свободен


ПСЖ призна, че ще се опита да подпише с Лео Меси, ако е свободен
Снимка: Getty Images/Gulliver

1409 0

След като нае Маурисио Почетино за наставник на клуба, вниманието на Пари Сен Жермен се насочи към представянето на терена, а спортният директор Леонардо призна, че клубът ще се опита да подпише Лионел Меси, ако е на разположение.

Договорът на Меси изтича на 30 юни 2021 г. и след толкова разгорещена борба за напускане на клуба миналото лято, има много хора, които вярват, че Меси ще е свободен агент, докато летният трансферен прозорец се отвори. "Страхотни играчи като Меси винаги ще бъдат в списъка на ПСЖ, но сега не е моментът да говорим или мечтаем за това", каза Леонардо пред France Football.

"Ние следим внимателно този въпрос. Четири месеца във футбола са цяла вечност, особено в наши дни, но не спираме да следим ситуацията", допълни той. Барселона всъщност не може да договори нов договор с Меси, докато не се проведат президентските избори, които бяха отложени до 7 март.

Появяват се интересни проекти за Меси както от спортна, така и от икономическа гледна точка и той дори може да се събере с близкия си приятел Неймар в Париж. А колко мача наказание може да получи Меси заради червения си картон срещу Билбао - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички