Направи ли Мбапе още една крачка към трансфер в Реал Мадрид?


Направи ли Мбапе още една крачка към трансфер в Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

1211 0

Килиан Мбапе не започна по най-добрия начин 2021 г., като играчът е критикуван във Франция за своите изяви. Пристигането на Маурисио Почетино не помогна на случващото се и френският нападател беше ядосан, когато беше заменен при победата с 1: 0 над Анже в събота. Пари Сен Жермен спечели с 1 0, а в 79' бе заменен. 

Той изобщо не изглеждаше доволен от това, докато бавно се отдалечаваше, преди да седне на трибуните. Почетино не беше на скамейката, тъй като се оказа положителен за COVID-19, така че асистентът му Хесус Перес направи обаждането, за да смени звездата.

Аржентинският треньор вече попадна в заглавията, когато призова Мбапе да се подобри след първия си двубой като треньор на ПСЖ. Тъй като в момента Мбапе не изглежда особено щастлив в Париж и 22-годишният младеж е критикуван за изявите си през този сезон, въпреки че има 14 гола, спекулациите за неговото бъдеще продължават.

Настоящият му договор продължава до 2022 г. и той отдавна е свързан с Реал Мадрид. Ако играчът започне да се разстройва от решенията в клуба, той може да се опита да се отдалечи за ново приключение дори и по-рано от очакваното. А какъв е планът на Реал Мадрид за привличането на Мбапе - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички