Деле Али се надява на трансфер в ПСЖ още тази седмица


Деле Али се надява на трансфер в ПСЖ още тази седмица
Снимка: Getty Images/Guliver

2215 0

Деле Али ще се опита да премине в Пари Сен Жермен още тази седмица. Плеймейкърът на Тотнъм има едва четири мача във Висшата лига този сезон, като повечето му изяви са в турнира Лига Европа.

Мениджърът на „шпорите“ Жозе Моуриньо предпочита Танги Ндомбеле, Джовани Ло Селсо и Пиер-Емил Хойберг пред Али, който не успя да убеди португалския специалист и бе свързван с трансфер във френския шампион в края на миналия прозорец.

Сега, според трансферния репортер Фабрицио Романо, 24-годишният английски национал ще се опита да заиграе на „Парк де Пренс“, след като отпадна от състава при успеха над Шефилд Юнайтед с 3:1 в неделя – успех, който изкачи лондончани на четвъртото място в Лигата. Шансовете за преминаване на Али в ПСЖ се увеличиха след идването на Маурисио Почетино, който бе мениджър на англичанина няколко години преди да бъде уволнен от президента Даниел Леви.

ПСЖ е на пазара в търсене на креативен играч поради незадоволителната форма на Юлиан Дракслер, като германският национал е свързван с преминаване в другия топ отбор от северен Лондон – Арсенал. Али иска да осъществи трансфер и за да гарантира достатъчно игрово време, за да убеди селекционера на Англия Гарет Саутгейт да го включи в състава за Евро 2020 това лято.

Междувременно се появиха информации, че Моуриньо се е прицелил в бранител на Реал Мадрид в преследване на титлата във Висшата лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички