ПСЖ предложи Неймар на Барселона, откъдето го отмъкна със скандал?


ПСЖ предложи Неймар на Барселона, откъдето го отмъкна със скандал?
Снимка: Getty Images/Guliver

5951 0

От Пари Сен Жермен са се свързали с колегите си от Барселона и са им предложили да привлекат нападателя им Неймар, съобщава "Foot Mercato". В клуба повече не считат за неприкосновен бразилеца, който все още е най-скъпото тяхно попълнение в историята, но и в света на футбола изобщо.

Изданието съобщава, че парижани от няколко месеца търсят на звездата си нов клуб. В последните седмици Неймар е бил предложен от тях на няколко европейски клуба, включително Барселона. Всеизвестен факт е, че бразилецът игра за "блаугранас" в периода 2013-2017 година.

Към момента няма информация как 30-годишният нападател се отнася към идеята, че ПСЖ вече не го иска. Преди малко повече от година Неймар искаше да се върне на "Камп ноу" и го потвърди неотдавна, но впоследствие реши да остане във Франция. Неоспорим факт е, че каталунците не могат да си позволят да му плащат заплатата, която той прибира в ПСЖ.

През текущия сезон бразилецът отново не успя да блесне за парижани, донякъде и заради факта, че и през него не успя да се опази от контузии. През кампанията дотук Неймар има 5 гола и 3 асистенции в 14 мача за ПСЖ. А ето кои клубове имат интерес към Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички