Френска легенда с още критики за Меси: Не показва нищо необикновено


Френска легенда с още критики за Меси: Не показва нищо необикновено
Снимка: Getty Images

1495 0

През уикенда ПСЖ победи Бордо с 3-0 в мач от първенството, но двубоят ще се запомни с освиркванията на феновете на парижани към двете звезди на тима Лионел Меси и Неймар. Бившият играч на ПСЖ Никола Анелка също разкритикува Меси, че не допринася достатъчно за резултатите на тима.

"От началото на сезона това не е нещо, което се случва за първи път. ПСЖ разполага с играч, който седем пъти е спечелил "Златната топка" и накрая не показва нищо по-необикновено", каза Анелка.

Привържениците на тима са крайно недоволни от представянето и на Меси, и на Неймар срещу Реал Мадрид в осминафинала на Шампионска лига, в който ПСЖ отпадна от турнира, след като допусна загуба в реванша резултат 1:3. Меси, който има договор до 2023 г., е вкарал седем гола и е записал 11 асистенции в 26 участия за ПСЖ във всички състезания през този сезон.

Съотборникът му Неймар отбеляза попадение срещу Бордо, но това не утеши феновете, които продължиха с негативните скандирания по негов адрес. След края на мача от Лига 1 треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино призна, че е бил натъжен от отношението на феновете и че това е повлияло на отбора му.

Появиха се информации, че дори се задава краят на Неймар в ПСЖ и че отбори от Испания и Англия желаят бразилеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички