Задава ли се краят на Неймар в ПСЖ? Отбори от Испания и Англия желаят бразилеца


Задава ли се краят на Неймар в ПСЖ? Отбори от Испания и Англия желаят бразилеца
Снимка: Getty Images

6063 0

Отпадането от Реал Мадрид разгневи сериозно феновете на ПСЖ, които изразиха бурното си недоволство от слабата игра на своя отбор по време на мача с Бордо от Лига 1. Под прицел попаднаха две от звездите на тима – Лионел Меси и Неймар. Според феновете носителят на Златната топка не е достатъчно ефективен във френското първенство и остава тих във важните двубои в Шампионска лига.

Разочарованието от бразилеца е още по-голямо, имайки предвид, че той е в отбора от доста време, но не успява да се докаже като един от най-добрите в света. Собственикът на ПСЖ вече има желание да постави Неймар в трансферната листа през идното лято, за да може да започне сформирането на нов звезден отбор. Трансферни цели на парижани са халфовете Лукас Пакета, Пол Погба и Н‘Голо Канте. Интерес към Ней Джуниър обаче не липсва, като няколко отбора са считани като възможни варианти.

В Англия Манчестър Сити и Нюкасъл могат да се включат в битката за играча. Пеп Гуардиола би се радвал на такова звездно попълнение, а прибавяйки и възможността доста офанзивни футболисти да напуснат „гражданите“ през лятото, Неймар би имал още по-основна роля в звездната селекция на Сити. Новият голям играч на пазара, Нюкасъл, вече начело с арабските собственици, също ще се опита да привлече нападателя в редиците си и обликът на „свраките“ да придобие съвсем друго ниво.

Вариант за бразилската звезда е и завръщане в Барселона. Каталунците все повече се отдалечават от Ерлинг Холанд и гледат на бившия си футболист като идеално попълнение през лятото. Проблем би се оказала заплатата на звездата на ПСЖ, която ще бъде намалена драстично при Барса.

А кой и защо нарече Неймар "клоун", четете в посочения линк.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички