Бащата на Меси пита Барселона за завръщане на сина му в клуба?


Бащата на Меси пита Барселона за завръщане на сина му в клуба?
Снимка: Getty Images/Guliver

9485 0

Бащата на Лионел Меси - Хорхе Меси, се е свързал с ръководството на Барселона. Меси-старши, който е и агент на сина си, е искал да проучи въпроса за връщането на суперзвездата в каталунския клуб. Това твърди журналистът на "Canal Supporters" Адриен Греньесо, който се позовава на каталунския си колега Жерар Ромеро.

Бащата на Меси се е свързал с ръководството на испанския колос преди няколко дни, още преди синът му да преживее унижението да бъде освиркван от феновете на настоящия си клуб ПСЖ. Засега не е известно какъв отговор е получил аржентинецът.

Лионел Меси беше част от Барселона в периода 2000-2021 година. Заради финансовите проблеми на каталунците той премина в ПСЖ миналото лято като свободен агент, въпреки че искаше да остане на "Камп ноу".

През миналата седмица ПСЖ отпадна в осминафиналите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид. След това се появи информация, че Меси не планува да напуска клуба, адаптирал се е към парижани и Лига 1 и е концентриран върху Мондиал 2022. Ето как Меси и Неймар реагираха на освиркванията срещу тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички