ПСЖ пожела да привлече любимеца на феновете на Челси - Н'Голо Канте


ПСЖ пожела да привлече любимеца на феновете на Челси - Н'Голо Канте
Снимка: Getty Images

1077 0

Френският гранд ПСЖ е на пазара за полузащитници. Управата на тима се е спряла на един от основните футболисти на Челси, а именно - Н'голо Канте, предава френското издание "Le10Sport".

Според информацията пред новото ръководство на Челси стоят въпросителни около здравето на Н'Голо Канте, който се контузи в началото на сезона и пропусна доста срещи на "сините" до момента.

От другата страна пък в ПСЖ, въпреки че се подсилиха с Витиня и Ренато Санчес през лятото, не са доволни от широчината, която имат в халфовата линия и нямат нищо против да се пробват за симпатичния Канте в близкото бъдеще.

Договорът на Канте изтича в края на настоящия сезон, а от Челси все още не са седнали на масата за преговори с французина за евентуалното удължаване на неговия контракт.

Канте пристигна на "Стамфорд Бридж" през лятото на 2016 година и моментално се превърна в един от най-добрите футболисти на тима. Носейки синия екип той стана шампион на Англия и спечели Шампионска лига редом с още куп отличия както отборни, така и индивидуални.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кога Лионел Меси ще вземе решение за своето бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички