Тиаго вижда бъдещето си в Ливърпул


Тиаго вижда бъдещето си в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

1616 0

Тиаго Алкантара най-вероятно е изиграл последния си мач с екипа на Байерн Мюнхен. По всичко личи, че съвсем скоро халфът ще стане най-новата придобивка на новия шампион на Англия Ливърпул.

Миналата седмица немското издание ‘Bild’ съобщи, че Юрген Клоп на няколко пъти е пожелал от ръководството да „червените“ да вземе 29-годишния играч. Мюнхенският вестник ‘Abendzeitung’ потвърди новината, добавяйки, че бившият футболист на Барселона иска ново предизвикателство в своята кариера. Клоп счита Тиаго за „липсващото парче от неговия пъзел“. От настоящия договор на полузащитника на „Алианц Арена“ остава една година и испанският национал смята, че сега е моментът за негов трансфер в Ливърпул. Двата клуба обаче все още са много далеч от достигане до споразумение, след като Байерн иска 35 милиона за своя играч, докато от „Анфилд“ искат да платят само 25 милиона.

Тиаго Алкантара вече се е сбогувал с някои от играчите в баварския клуб и е прекарал една вечер с тези, с които е по-близък. Байерн Мюнхен е един от фаворитите за спечелване на Шампионската лига през този сезон и халфът се надява, че ще завърши престоя си в Бавария като шампион на Европа. А ето какво каза Юрген Клоп за трансфера на Тиаго Алкантара.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички