ПСЖ обръща в самия край, всички "избухват", но Меси... не се радва (ВИДЕО)


ПСЖ обръща в самия край, всички "избухват", но Меси... не се радва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3294 0

Френският гранд ПСЖ бе много близо до втора поредна издънка с атомното си трио в нападение (Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе), но все пак съумя да направи пълен обрат и да спечели с 2:1 срещу Олимпик Лион в дербито на кръга от Лига 1.

Това бе и първи двубой за шесткратния носител на "Златната топка" като титуляр в шампионата. Той не съумя да се разпише, но бе много близо, като негов удар завърши в гредата. Въпреки това след срещата всички говореха за друг конкретен момент от мача.

А именно - реакцията на 34-годишния футболист, когато бе заменен от Ашраф Хакими. Меси не хареса това и подмина своя треньор и сънародник Маурисио Почетино, като не му подаде ръка за поздрав. След това до края пък видимо не бе в настроение.

Появиха се и нови кадри от срещата, които са се концентрирали именно върху Меси. И по-конкретно - върху аржентинеца, когато друг негов сънародник - Маури Икарди, вкара в последните секунди и донесе успеха за парижани по много драматичен начин.

Абсолютно всеки около Меси започна да подскача и крещи в изблик на дива радост, но не и Лионел. Първоначално той дори остана седнал, но след това се изправи и започна да ръкопляска сдържано.

Няма да е пресилено, ако се каже, че и късметът не е с аржентинеца в първите му двубои с парижани. Вижте 2-те греди, които спряха Меси от първи гол за ПСЖ (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички